donderdag 3 juli 2008

Prinsenfamilie


Mijn prinsenfamilie. Ik heb eens een keer een kookboekje gemaakt voor mijn broer en zijn vriendin. Deze poppetjes heb ik zelf getekend en ter decoratie gebruikt van het kookboek. Op het kaartje een paar posts hieronder heb ik ook een prinsesje gebruikt.

2 opmerkingen:

LEKE zei

Wat ontzettend leuk! Prinsen en prinssesen. Ze lijken wel ergens op... of ik ze een keer eerder heb gezien... eens snuffelen op het internet.
Maar erg mooi getekend! Ik heb ooit 1 kerstkaart gemaakt...veel te veel werk, en zoveel geduld heb ik niet. De kaart was wel erg mooi en ging naar mijn ouders maar de rest van de familie kreeg gewoon een standaard kerstkaart..hahahaha.
Kruiden zijn heerlijk om zelf te hebben. Je kunt vanalles gebruiken als thee. En smaakt het niet...genoeg nieuwe blaadjes in de tuin. Allerlei ouderwetse middeltjes werken tegenwoordig nog steeds goed. Ik ben ook erg geintresseerd in wecken en inmaken, jam maken etc. En dan met oude recepten. Struin altijd het net af opzoek naar nieuwe receptern. Trouwens in China vertellen ze dat je geen kokend water mag gebruiken op de "thee" bladeren, omdat dan de goede bestanden verbranden. Groetjes

Anoniem zei

hoi,

dat ist ja echt lief.

groetjes sydney